Скандалната Елен Колева определено не си поплюва

Скандалната актриса Елен Колева определено не си поплюва. Бившата на Сашо Майонезата няма спирачки. След като връзката им приключи по възможно най-болезнения начин, тя не си взе поука и отново се забърка в невероятен скандал.

Огнената Елен има ново гадже. След шумната си раздяла с Александър, тя заби мъж, който също е много известен, научи Клюки.бг.

Моралната шантонерка, както бившият й я нарече, има връзка с женен мъж и семейството му е през разпад. Красавицата заби известния танцьор Алфередо Торес. Заради нея той заряза съпругата си Гена и децата им. Тъмнокожият мачо има четири деца от съпругата си Гена.

Съседи на семейството разказват, че повече от месец той не се е прибирал в дома им и половинката му се грижи сама за децата им. Гена едва свързва двата края, коментират запознати.

"Жалко за нея и за децата им. Тя наистина е много добра жена", коментират съседи на семейството.

[caption id="attachment_457807" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева има връзка с Алфредо Торес[/caption]

Очевидно е, че двамата се отдалечават все повече един от друг и разводът им е въпрос на време. Искрите между Алфередо Торес и Елен Колева прехвърчали още по време на снимките на "И аз го мога". От тогава младата актриса флиртува открито с танцьора в мрежата и дори не си прави труда да прикрие случващото се между тях.

Дали Алфредо ще сложи официално край на брака си с Гена, заради Елен Колева, само времето ще покаже. Според запознати вероятността този сценарии да стане реалност е голяма.

Откакто актрисата не е с Майонезата тя има финансови затруднения. С доходите си тя не успява да покрие наема и сметките си. Красавицата е затънала в дългове. Тя се надява, че скоро ще си намери богат спонсор, който ще реши всичките й проблеми. А междувременно ще продължи да се среща с Алфредо.