Тони Стораро пребит заради произхода си!

Тони Стораро пребит заради произхода си!
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро е бил зверски пребит по време на свое участие

Тони Стораро е бил нападнат от стари познайници на полицията, никой не се намесил

Тони Стораро е бил зверски пребит по време на свое участие! Очевидци на кошмарната случка разказват, че певецът е бил нападнат от няколко яки момчета докато забавлявал гостите в столично чалга заведение.

Екшънът се разиграл в нощта на десети срещу единайсти септември, а вечерта с нищо не предвещавала по какъв начин ще завърши.

Тони Стораро

Тони Стораро

В един момент обаче, в разгара на купона, един от гостите в заведението се нахвърлил върху изпълнителя с юмруци и ритници и за нула време го повалил на земята. След което продължил да го налага зверски, подкрепен от компанията си.

Докато охраната се усети да се намеси, Стораро вече бил сериозно посинен, разказва свидетел на екшъна, научиха от БЛИЦ. Мотивът за нападението бил лична неприязън. Бичът от край време не можел да понася певеца заради произхода му, а пред приятели дори изтъквал, че е турски циганин с лице, което го дразни.

И отдавна се канел да го набие при първа възможност. При опит да бъде открит за коментар, телефонът на певеца даде, че е изключен и е така от няколко дена. От музикалната му компания също отказаха да коментират доколко въпросната информация за побоя е истина.

Запознати разкриват пък, че нападателите са стари познайници на полицията и редовно спретвали подобни побои из столичните заведения. Нападателите са от Люлин, а заради бабаитския им външен вид рядко се намират хора, които да им се опълчат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар