След дълго мълчание Ивайла Бакалова най-после проговори за наследника на Кадафи

След завръщането си в България Ивайла Бакалова проговори. Миската коментира твърденията, че е имала връзка с един от синовете на Муамар Кадафи. Тя опроверга тези слухове, заявявайки че двамата се познават бегло.

Пред камерите на Нова тв красавицата сподели, че двамата са си разменили единствено няколко изречения, но никога не са били интимни.

Тя недоумява защо у нас се приемат с негативизъм дори положителните неща. Въпреки това, Ивайла Бакалова не крие, че родината й липсва.

Травмата, която претърпя в "Къртицата" миската определя като голямо изпитание не само за тялото, но и за психиката й. Въпреки преживяното тя не пази лоши спомени към формата и благодари на съдбата, че й е изпратила това изпитание.

Миската е убедена, че колкото по-известна е една личност, толкова повече вреди на себе си. Според нея е много жалко, че всички в България се интересуват от това с кой спи и с какво се храни, а не с постиженията й.

Моделката осъзнава, че е грешка да коментира личния си живот и това би й донесло повече негативи, отколкото позитиви.

Тя заяви, че за в бъдеще няма да допуска подобна грешка и няма да прави публично достояние факти от личния си живот.

[caption id="attachment_457763" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова отрече, че е имала връзка със сина на Кадафи[/caption]

По отношение на Румен Вълка, тя разкри, че двамата са запазили добрия тон и поддържат приятелски отношения заради дъщеря им Рая. В момента наследницата им живее в Дубай заедно със своята майка е записана на училище там, пише БЛИЦ.

Миската се гордее с дъщеря си и споделя, че тя знае перфектно английски и френски.

Ивайла Бакалова допълни, че е приема поканата за участие в София фешън уик, тъй като е искала да си припомни какво е усещането да си на подиума. В момента тя се изявява в Дубай като мениджър на една от най-известните агенции за недвижими имоти.