Кристина Димитрова се спасява от фалит във ВИП Брадър

Кристина Димитрова се спасява от фалит във ВИП Брадър
4.5 (90%) 2 votes

Кристина Димитрова е пред фалит заради пристрастеността си към хазарта

Кристина Димитрова влязла във ВИП Брадър заради парични проблеми

Кристина Димитрова влязла във ВИП Брадър, за да се спаси от фалит. Певицата е закъсала сериозно с парите в последните години, разкриват нейни близки като основна причина за това е пристрастеността й към хазарта, която тя не се и опитва да скрие.

Кристина Димитрова

Кристина Димитрова

Ситуацията при нея взела да зацикля още през 2009 година, от когато ангажиментите й рязко намалели. Заради което певицата все по-трудно успявала да покрива разходите по кредитите си като към днешна дата задълженията й възлизат на около 100 бона.

Точно заради това тя се съгласила да влезе във ВИП Брадър, въпреки че от години насам се изказва много негативно за риалитито, припомнят от hotarena.net. С хонорара тя се надява поне малко да закрепи финансовото си положение.

Според запознати изпълнителката е прибрала 70 бона преди влизането си в шоуто, а останалите 35 хиляди ще вземе след напускането си, ако не си тръгне по собствено желание. Освен това тя се надявала с участието си да възобнови интереса към себе си, което пък да й донесе нови покани за участие и по този начин да посъживи и кариерата си.

Публична тайна е, че покрай манията си по хазарта Кристина Димитрова е прекарвала по три-четири часа на нощ в игрални зали, за което време е губила и по десет хиляди лева.

Точно заради това участието й в риалитито дошло тъкмо навреме, коментират близките й. Ако не друго, поне ще покрие част от дълговете си, категорични са запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар