Нова изненада очаква Преслава във ВИП Брадър

Нова изненада очаква Преслава във ВИП Брадър
1 (20%) 1 vote

Биг Брадър подготвя нова изненада на Преслава

За изненадата, която подготвя Биг Брадър на Преслава, намекна половинката на Деян Топалски. Едва ли това ще се хареса на фолкаджийката.

Както вече стана ясно, между нея и ММА боеца прехвърчат искри. Мисията им на семейни двойки определено ги сближи. Случващото се между тях не се хареса никак на Гергана Капзамалова. В мрежата тя нападна остро всички медии, заявявайки че те имат вина за случващото се между Преслава и любимия й.

Определено Гери не се чувства добре, виждайки че фолкаджийката флиртува с Деян. Това, която още повече я разстройва е, че откакто е в Къщата, любимият не е обелил нито думичка за нея. Преди да влезе във формата той постоянно парадираше връзката си с нея. Двамата не криеха близостта си и постоянно качваха свои снимки в мрежата.

Огнената Гери хвърли бомбата във Фейсбук с поста, който публикува. Недвусмислено тя попита приятелите си дали могат да отгатнат кой е следващият участник във ВИП Брадър, пише ПИК.

След въпроса и коментарите заваляха един след друг. Гери не даде категоричен отговор дали това ще бъде тя или не, но от поведението й стана ясно, че тя ще влезе във ВИП Къщата.

Преслава

Биг Брадър подготвя изненада на Преслава

Почитателите й се зарадваха много на вестта за евентуалното й влизане във формата. Те я помолиха да предаде специални поздрави на Луна. Огнената Гергана попита дали да поздрави и Джорджано.

Вероятно продуцентите са решили да провокират Преслава, вкарвайки в Къщата половинката на екранния й „съпруг“. Продуцентите са наясно, че така ще се заформи нова интрига в шоуто.

Още с влизането на фолкаджийката, Големият брат я забърка в невероятен скандал. Биг Брадър хвърли бомбата, питайки зрителите с кой брадър е имала връзка пайнерката. Повод за това станаха разкритията, които направи Пламен Богданов в последния сезон на Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар