Истината за Жана Бергендорф изплаши близките й!

Истината за Жана Бергендорф изплаши близките й!
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф не е на себе си след боя с Лео и скандала с полицията!

Жана Бергендорф направо е луднала и се е свършила след битовия инцидент в дома й през лятото. Тогава тя бе изведена и арестувана от дома си, заедно с любовника си, танцьора Лео. Леандър Янес бе задържан през юли, като полицията намери марихуана в дома й и в нейния приятел.

Оттогава победителката на „Х фактор” има сериозни психически проблеми и е тежко травмирана. Няколко месеца след конфузната случка, русокосата изпълнителка и участничка в „Като две капки вода” е с разбити нерви, психика и често изпада в състояние на меланхолия, депресия и лесно плаче, отслабнала е с десетина килограма и пуши повече от кутия на ден.

Жана Бергендорф вече е опасно слаба, а нервите й не издържат

Жана Бергендорф вече е опасно слаба, а нервите й не издържат

Тя е свила до минимум контактите си с хората, като се страхува и на участия феновете й да не я подиграват и замерят с думите, че е била наркоманка и е била задържана в полицията.

Жана Бергендорф казва, че в тази фатална нощ двамата с Лео се скарали и той от ревност счупил телефона й. След като си легнала разбрала, че той я заключил в собствения й дом. Тя все пак се свързала с него и му казала да я отключи, тъй като на сутринта, в 9 часа имала участие.

Той се върнал в къщата й, но не за да й отвори, а за да я пребие от бой, твърди червенокосата певица. Тогава тя уплашена се обадила на майка си, за да извика полиция, за да не стане по-зле. След като на сутринта униформените дошли, те намерили марихуана в дома й и у приятеля й. И след това двамата били арестувани и изведени от дома й.

С бившото й гадже и бияч Лео певицата не се била виждала от юли. През цялото време плътно до нея били майка й и нейния съпруг Стефан. С него Жана нямала развод, само живеели разделени. След като разбрал какво й се е случило той бил плакал заради нея, разкрива още Жана Бергендорф. За нея мъжа й е не само съпруг и баща на сина й, но и неин най-добър приятел, твърди Жана Бергендорф.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Истината за Жана Бергендорф изплаши близките й!”

  1. Angelina Mednikarova

    сеп. 24. 2015

    Тая е абсолютна чекня и си заслужава всичкокоето й се случва, и хич не ни занимавайте с отрепки!!!!!!!!!!!

Добавете коментар