Жената сензор Мая Попова предупреди за нова опасност

Според прогнозата й силно земетресение ще разтърси Балканите
0

Според прогнозата й силно земетресение ще разтърси Балканите

Мая Попова, която е известна като жената сензор предупреди за нова опасност.

Според нея в близките дни Балканите ще бъдат разтърсени от нов трус. Мая Попова е получила внезапни парещи болки в областта на краката вчера сутринта. Предвид, че болките са били много силни, жената сензор вещае, че и земетресението ще е сериозно.

Мая Попова, която е дъщеря на дипломат и бивша журналистка притежава дарбата да усеща задаващите се земни трусове чрез кожата си.
Тя уточнява, че от дълго време не е усещала толкова силни болки в крайниците си и е сериозно обезпокоена, че тези дни може да ни застигне доста силен трус.
Припомняме, че именно тя успя да предскаже силното земетресение, което удари Перник преди няколко години.

Според прогнозата й силно земетресение ще разтърси Балканите
Според прогнозата й силно земетресение ще разтърси Балканите

След като бе атакувана от учени от Българската академия на науките, Мая Попова се отказа да обявява публично паренията си, които предсказват земетресение. Този път обаче тя е сериозно обезпокоена от наближаващият трус и затова е решила да предупреди широката общественост, пише vsekiden.com.
Не е ясно коя от страните на Балканите ще е в епицентъра на земетръса.

Междувременно стана ясно, че потопът, който застигна Перник за малко не е погълнал бременна жена.
За щастие жената е била спасена от пожарникарски екип. Тя се е намирала в автомобил в района на автогарата в града. След като й е била оказана първа помощ в лечебното заведение, е пожелала да се прибере в дома си.

На телефон 112 са получени повече от хиляда обаждания за наводнени къщи, приземни етажи и закъсали автомобили заради водната стихия, която застигна града.
В някои райони на Перник водата е достигала метър и половина височина. За щастие няма информация за пострадали хора.
Градоначалникът Иван Иванов свика кризисния щаб за овладяване на ситуацията.
Оказа се, че до проблема се е стигнало заради тесните тръби на отводнителната канализация, които не са успели да поемат огромното количество вода и за броени часове Перник се превърна във Венеция, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.