Кристиян взриви нова бомба за Валери Божинов

Кристиян взриви нова бомба за Валери Божинов
5 (100%) 1 vote

Крайно време е известният футболист да вземе крути мерки среще Кристиян

Бившият брадър Кристиян взриви нова бомба за футболиста Валери Божинов.

Повече от очевидно е, че Кристиян си прави доста успешен пиар на гърба на Валери Божинов.
Той смята, че именно Валери Божинов е в основата на светкавичното му излизане от Биг Брадър, а не зрителският вот. Освен това Кристиян взриви обществото с нова бомба за футболиста.

Бившият брадър твърди, че Валери Божинов е имаб интимни отношения с фолк певеца Азис.
Това не е първата му клевета по адрес на известния футболист. Оказва се, че тя датира от 2013 година, когато дава интервю за Елза Парини. Тогава брадърът си позволил да заяви в прав текст, че Валери Божинов е от отсрещния бряг.

Крайно време е известният футболист да вземе крути мерки среще Кристиян

Крайно време е известният футболист да вземе крути мерки среще Кристиян

Според думите му именно това е и причината, поради която Азис и Емилия снимат Николета Лозанова в клиповете си.
Кристиян твърди, че Алисия е изгубила контрол, когато научила, че Валери Божинов е спал с Азис.

Очевидно Кристиян още в началото е започнал да печели известност, катерейки се по гърба на известни личности. По всичко личи, че тази формула е повече от успешна, щом никому неизвестния ром от скандално семейство успя да се добере до славата.
Той е изстрелвал доста медийни бомби, засягащи родни звезди, но в крайна сметка не е успял да се добере до крайната си цел.

Кристиян обаче няма да се спре до тук и е решен, че ще стигне до целта, която си е поставил, без значение от цената, която ще платят хората, които очерня. Дали обаче ще постигне мечтата си или пътят, по който е поел ще го отведе единствено до съдебната зала, където ще чуе тежка присъда за измислиците си?

На всичкото отгоре Кристиян се е взел толкова на сериозно, че твърди, че ще разкрие цялата истина за Валери Божинов само срещу заплащане.
Той оценява пикантериите, които ще разкрие на 500 лева и твърди, че има да каже доста неща не само за Валери Божинов, а и за доста други известни личности, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар