Истината за раздялата на Джена и Джино

Гласувайте за статията

Истината за раздялата на Джена и Джино излезе наяве

Истината за Джино и раздялата му с Джена лъсна в пълния си блясък. Оказа се младият „милионер“не е този, за когото се представя. Веднага след като пайнерката научила истината за него за миг не се поколебала и развалила годежа.

Брадърът, който се представя за най-богатия участник в Къщата, всъщност не е никакъв милионер, а най-обикновено момче. Цялата визитка на бившия на Джена е лъжа. Автомобилите, в които Джино се е снимал са собственост на шефа му, а не на  него.

Преди пет години представящият се за милионер Джино, емигрирал в САЩ. Малко след това той се сдушил с известния нашенец Оги, който живее във Филаделфия. Той е известен с това, че притежава спедиторска фирма. В неговата фирма работи представящи се за милионер бивш приятел на Джена.

Джино лъже и за произхода си. Източник на Хот арена разкри, че баща му всъщност е управител на магазин, майка му работи в кухнята на ресторант. Гино, както всъщност е истинското му име, не е собственик на спедиторска фирма, а работи като шофьор в такава. Приятелят му Оги, който му преотстъпил автомобилите си за снимането на визитката за ВИП Бардър, му предложил работа като шофьор. От няколко години брадърът говори за него.

Джино

Джена зарязала Джино, защото не е богат

То лъже не само за автомобилите си, но и за дрехите. „Баровецът“ се облича с ментета. Фалшиви са и часовниците му, с които той толкова се гордее.

Бившият на Джена влезе в Къщата с модел, от който има едва осем броя в света. С просто око се вижда, че това е реплика, купена за 300 долара.

Пайнерката бързо разбрала истината за Джино и това станало причина за раздялата им. Тя му върнала годежния пръстен. Оказа се, че брадърът лъже и за него. Бижуто не струва 45 000 долара, а едва скромните 5 000 долара, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Истината за раздялата на Джена и Джино”

  1. Toni

    сеп. 22. 2015

    Ако пръстен за 5000 $ е скромен, много искам на мен да ми подарят такъв скромен подарък!

Добавете коментар