Известният режисьор Люси Иларионов белязан до края на живота си от жестока драма

Люси Иларионов не обича да говори за външния си вид. Причината за това не е комплекс от теглото му, а причините, довели до него. Режисьорът крие жестока лична драма и именно тя е в основата на драстичното му напълняване.

Любовната драма, която е преживял е начинът да изглежда така. През 2005 години при нелеп пътен инцидент той жената, с която планират сватба. Това неговата дуетна половинка и спътница в живота Рейхан загина. На път към свое участие младата изпълнителка претърпя страшна катастрофа.

Опелът с кърджалийска регистрация, в който тя пътува, се преобърна. 20-годишната изпълнителка пътувала за Габрово заедно с трима свои колеги от оркестър "Кристал". Шофьорът и неговият спътник загинаха на място. Рейхан стояла на задната седалка. Спътникът й по чудо оцелял и се разминал с черепна фрактура.

Любимата на режисьора била с множество травми. Тя е била откарана в близката болница, където претърпяла няколко операции. Състоянието й започнало да се стабилизира и лекарите давали надежда за  живота й. Изведнъж талантливата изпълнителка се влошила.

Вестта за смъртта й преобърнала целия живот на Люси. И до ден днешен той не може да прежали любимата си. За зла участ точно четири години след трагедията, по същия начин смъртта си намира и сестрата на покойната изпълнителка.

[caption id="attachment_457662" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов Люси Иларионов бил лудо влюбен в Рейхан[/caption]

В резултат от силния стрес, Люси Иларионов развил заболяване на щитовидната жлеза. Той споделя, че дължи рекордното си тегло от 170 килограма не на безконтролното тъпчене, а на проблеми с деликатната жлеза.

По време на участието си в "Денсинг старс" той обеща, че ще смъкне теглото си до сто килограма, но успя да свали само 20 кг. Веднага след това той върна бързо предишното си тегло, пише Хот арена.

Люси не крие, че желае да отслабне, но няма стимул за това.