Ето защо Ернестина Шинова не дари Андрей Слабаков с втори наследник

Гласувайте за статията

Тежката драма продължава да измъчва Ернестина Шинова

Ернестина Шинова така и не успя да сбъдне мечтата си да дари своя съпруг с втори наследник. Очарователната актриса не крие, че винаги е мечтаела за много деца, но съжаление мечтата й няма да се сбъдне.

Очарователната актриса научила за страшната диагноза едва, когато започнала да обикаля из лекарските кабинети. Докторите я предупредили, че ако забременее още веднъж това може да се окаже фатално за нея.

Актрисата страда от хипер функция на щитовидната жлеза. Тя е болна от базедова болест и въпреки, че състоянието й не е животозастрашяващо десетки път досега тя е мислила, че е на крачка от смъртта.

Едва, когато състоянието й се влошило, тя започнала да чете медицинска литература и сама си поставила вярната диагноза. Тъй като нито един лекар не успял да й постави точна диагноза, а състоянието й се влошавало с всеки изминал ден, актрисата решила да изследва щитовидната си жлеза.

Ернестина Шинова си спомня този болезнен период от своя живот. В обикаляне на кабинетите от всеки лекар чувала единствено, че е здрава и че трябва да си почива повече, докато в същия момент се слабеела с всеки изминал ден.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова не може да има второ дете заради проблем с щитовидната жлеза

Тя стигнало до тиреотоксикоза, но е успяла да се пребори с нея. Днес, чаровната актриса вече се е примирила с мисълта, че до края на живота си ще приема лекарства. Тя не вярва на фитомедицината и предпочита да се довери на стандартните методи на лечение.

Очарователната блондинка разказва, че когото диагнозата й все още била неясна, тя се страхувала че може да умре и винаги в джобовете на дъщеря си оставяла телефон с номера на домашния им телефон и техния адрес.

След като диагнозата вече била поставена, очарователната актриса получила още един удар под кръста. Лекарите я предупредили, че евентуална бременност може да се окаже фатална за нея, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар