Продуцентите на формата гласят Преслава за победител във ВИП Брадър

Преслава ще излезе от Къщата като победител. Пайнерката е всеобщ любимец не само на останалите съквартиранти във формата, но и на зрителите пред малкия екран. Тя успя да спечели сърцата на останалите участници със своята непринуденост. Противно на всеобщите очаквания, се оказа, че Преси въобще не е суетна.

Тя първа се отказа от личния си гримьор и фризьор. Въпреки, че кухнята тя не блести със завидни кулинарни умения, с радост се включва в почистването на Къщата и останалите домакински задължения.

Приятелите й напълно заслужено я наричат Монк, тъй като тя е педант на тема чистота, научи "24 часа".

Пайнерката приела спонтанно предложение за участие в риалитито. Когато Митко Пайнера й се обадил да я попита дали желае да влезе в Къщата, без дори да се замисли тя отговорила положително. Тогава Преси била заедно със своята сестра.

Тя предложението, защото отдавна мечтае за нещо ново и свежо в живота си. В участието си в култовото риалити Преслава видяла не само предизвикателство, но и възможността да изживее нещо наистина вълнуващо.

Запознати коментират, че още при първия й разговор с продуцентите на риалитито, те споделили с нея намерението им да я направят победител. Това е още една от причините пайнерката да се съгласи да участва в шоуто.

Тя е единственият герой, който се ползва с куп привилегии. Една от уговорките й с продуцентите е била да може да напуска Къщата, когато има участия. Оборотната изпълнителка е участникът с най-висок хонорар в историята на продукцията у нас. За престоя си във ВИП изданието тя ще прибере 180 000 лева. Сумата е рекордно висока.

Първоначалната договорка на пайнерката била за хонорар от 60 000 лева. В процес на преговори с продуцентите тя успяла бързо да се договори за по-висока сума и то цели три пъти.