Ани Владимирова преживява потресаваща трагедия (Подробнисти)

Ани Владимирова преживява потресаваща трагедия (Подробнисти)
5 (100%) 1 vote

Ани Владимирова се отблагодарява на Бог и изпълнява специална мисия в своя живот

Психоложката Ани Владимирова за малко да загуби сина си, който изпада в тежка кома. Момчето става участник в инцидент и майката прекарва повече от 20 кошмарни дни около неговото легло. Ани е напълно отчаяна и няколко пъти се колебае дали да посегне на собствения си живот, тъй като без сина си няма смисъл да продължи напред.istinski_istorii_2

На 17-тия ден от комата Ани Владимирова не издържа психически и решава да сложи край на собственото си съществуване. На нея й е известен факта, че ако до 20-тия ден синът й не се събуди изходът от болестта ще е фатален. Тя разказва за тежкото си преживяване, когато нито спи, нито се храни, а само чака и се надява. И колкото повече наближава 20-ят  ден, толкова повече отчаянието обзема нещастната майка.

Ани Владимирова взема не лекото решение да умре и тя, защото животът няма да има смисъл. Дори психоложката си записва час при нотариус, за да каже каква е последната й воля и да завещае на близките си роднини, това което притежава. Само, че на следващият ден телефонът звъни рано сутринта в 7 часа и от болницата съобщават, че момчето е започнало да излиза от комата. Това се случва на големия християнски празник Свети Илия.

Психоложката разбира какъв грях е щяла да извърши заради своето отчаяние. Оттогава дава обет пред Бог да не изпада вече никога в подобно състояние и да помага на другите, като ги предпазва от неправилни решения.

Ани Владимирова разбира колко е крехък и ценен човешкият живот и решава да изкупи греха си, като споделя своите знания и умения без да търси материална облага, изпълнявайки най-важната мисия на своя живот.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар