Григор Димитров рухна тотално

Григор Димитров преживява тежки дни. Раздялата с Мария Шарапова и неуспехите на корта го съсипаха напълно. Тенисистът решил да потърси помощ от специалист. Той посещава редовно психолог с надеждата, че той ще му помогне да се избави от депресията, научи "Шоу".

От обкръжението му коментират, че той е силна личност и този път ще успее да се справи с трудностите. Нашенецът решил за няколко дни да избяга от напрегнатото си ежедневие, усамотявайки се на красиво местенце край морския бряг.

В Инстаграм той публикува снимка на красивото място, където отмаря в момента. Гришо не споделя с приятелите и феновете си къде се намира, пише ПИК.

В началото на лятото той и Мария Шарапова сложиха край на връзката си, Двамата бяха заедно почти три години. Въпреки слуховете, че двамата ще се оженят, до брак не се стигна. Нашенецът обяви официално раздялата си със своята колежка. Той изтъкна, че връзката им се е изчерпала напълно и двамата са решили да я прекратя, запазвайки приятелски отношения.

Малко след вестта за тяхната раздяла се появиха различни слухове за случилото се. Според тях системните изневери на нашенеца са в основата на всичко. Името му дори беше свързано с това на Николета Лозанова. Появи се слух, че той е изневерил на рускинята с нея.

[caption id="attachment_457635" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров съсипан след раздялата си с Маша[/caption]

Вина за тези твърдения има самата Николета. Малко преди нашенецът да обяви официално раздялата си с рускинята, плеймейтката се зарече, че ще го вкара в леглото си. Не след дълго тя се похвали в мрежата, че желанието й се е реализирало.

Хасковлията избухна след изказването й я заплаши със съд. Последва извинение от страна на Николета Лозанова към него.

Малко след това името му беше свързано с това на неговата колежка Южени Бушар. Според слуховете тя е луда по него и е готова на всичко, за да го спечели. След импровизиран мач между тях, двамата прекарали романтичен следобед на яхта.