Появи се поредният пикантен слух за Лили Иванова - дали е истина?

Поредната пикантна клюка за Лили Иванова взриви медийното пространство. Според мълвата примата, която вече гони 80-те, живее с 34-годишен мачо. Двамата са неразделни. Преди три години тайнственият мачо започнал работа при изпълнителката.

И докато тогава тя се държала хладно и резервирано с него, сега не отношенията им са се затоплили, но и двамата са почти неразделни. Младият мъж започнал работа при примата като нейн гард. Но постепенно той се превърнал в нейна сянка. Той не напуска дома на изпълнителката дори през нощта.

Съседи на примата разказват, че преди Лили ходела поне на два метра от него и винаги седяла на задната седалка в джипа. Сега двамата винаги вървят под ръка и първото нещо, което всеки би си помислил, виждайки ги е, че двамата са двойка.

Всяка вечер двамата се прибират заедно, но асистентът й не напуска нейния дом. Едва на следващата сутрин той може да бъде забелязан на излизане заедно със звездата, коментират нейни съседи. От години Лили Иванова живее в стара кооперация в престижния район "Оборище".

[caption id="attachment_457632" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Появи се слух, че Лили Иванова има връзка с гарда си[/caption]

Цяло лято нейният гард не се е отделил за миг от нея, разказват запознати. Преди няколко дни двамата се появиха хванати под ръка на премиера в Народния театър. След няколко седмици двамата ще летят за Канада, където звездата има служебен ангажимент.

Заедно с асистента си Лили Иванова се появи и в руски ефир. Известна медия снима филм за нея в дома й. През цялото време гардът й стоеше на един от фотьойлите във всекидневната. Въпреки, че звездата го представи като свой помощник, той изглеждаше по-скоро като стопанин на дома, който постоянно обгрижваше звездата.

Няколко пъти тя се обърна към  с различни молби. Фамилиарното й отношение към него стана причината за слуховете, че отношенията им са повече от служебни, пише ПИК.