Извънземните заснети да излитат от Земята

Извънземните заснети да излитат от Земята
5 (100%) 1 vote
НАСА за пореден път прикрива следите на извънземните

Македонците, които винаги настояват да са първи във всичко, също искат да се включат в издирването на извънземни. Кметът на град Велес се договори с британски екип от учени да търсят заедно извънземни в стратосферата над Македония – пише „Уикенд“. Ръководител на мисията е британския микробиолог Милтън Уенрайт. Неговите планове са до няколко месеца да бъде изпратен балон със специална апаратура на 40 хиляди метра над Земята, за да бъдат търсени микроорганизми, идващи от други вселени. Той е категоричен, че става дума за сериозен научен проект, който не цели издирването на летящи чинии. Откриването на дори един извънземен микроб ще бъде невиждана по рода си сензация. Сериозният му научен подход не впечатлява по крайно настроените уфолози, които искат неопровержими доказателства, че не сме сами във Вселената. За техен късмет подобни сигнали се появяват все по-често.

izvanzemni-20Точно такъв е случаят с видеото, разпространено в интернет, на което се вижда как от Земята в посока Космоса се издигат гигантски ярки лъчи. В първите часове след излизането на сензационния материал никой от водещите учени на американската и руската космическа агенция не се наема да обясни за какво точно става дума.

Нормално е при това положение да се развихрят конспирациите за извънземни. Уфологът Марк Борстън казва, че съвсем ясно камерата е заснела излитането на НЛО от земната повърхност и обемът на лъчите подсказва, че става дума за машина, която не е произведена от човешка ръка. Той твърди, че от НАСА добре са се потрудили върху видеоматериала, изрязвайки момента, в който се вижда самият НЛО. От космическата агенция продължават да робуват схващането, че земляните трябва да бъдат оставени в неведение относно случващото се извън пределите на планетата ни.

Сякаш за да опровергаят подобни обвинения от НАСА съвсем скоро пуснаха нов видеоматериал, на който се вижда загадъчно розово кълбо, което се мърда в пространството. Една от теориите е, че кораб на извънземните се е приближил опасно близо, за да разгледа космическата станция.

Изследователят на космическото пространство Анатолий Тимосчук смята, че самите извънземни лесно биха могли да оповестят своето съществуване, ако решат, че това ще им е от полза. Засега обаче те предпочитат да действат задкулисно. Възможно е пришълците да осъзнават какъв хаос ще настъпи на Земята, ако получим достатъчно доказателства, че вече имаме гости от Космоса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар