Още едно от пророчествата на Ванга, което тя е направила преди тридесет години, се сбъдна

Още едно от предсказанията, които Ванга оставя на смъртния си одър, се сбъдна. Тогава никой не взел думите й насериозно. Едва сега хората, станали свидетели на предсказанието й, разбират че тя е била права. Сляпата жена е притежавала уникалната дарба да предсказва бъдещето не само на отделни личности, но и на цели народи.

Руската телевизия Ен Ти Ви проведе собствено проучване за предсказанията на Ванга, които са се сбъднали. Медията потърси хората, които до последно са имали контакт с пророчицата от Рупите.

Един от тях е известният български писател и художник Петър Баков. Той сподели, че порицателката предсказала световен хаос.

Според думите й, всичко в света ще се обърка, част от хората ще останат без дрехи и ще загубят домовете си. Те ще живеят в мрак и ще гладуват. Тя предсказала, че това ще се случи недалеч от Русия. С тези думи пророчицата описала бежанската криза.

[caption id="attachment_457629" align="alignright" width="300"]vanga Ванга предсказала бежанската криза още преди 30 години[/caption]

Сред далите изявление пред камерите на Ен Ти Ви са и Стефка Петревска и нейната майка.Те потвърдиха казаното от Петър Баков, допълвайки казаното от Ванга. С тях пророчицата споделила, че след време на Европа ще властва Исляма. Всеки ще се опита да се спаси поединично, пише БЛИЦ.

Първоначално Стефка и майка й не отдали значение на казаното от Ванга. Те не повярвали, че исляма ще вземе превес в страни като Франция и Германия. Стефка допълни, че никой не е вярвал, че чернокож мъж ще стане държавен глава на Щатите, но това стана реалност.

Двете близки до Ванга жени споделят, че в началото всички си мислели, че думите на Ванга са насочени към бившия Съветски съюз и това, което го очаква. Едва сега, когато бежанската криза заля Европа, те разбраха какво е искала да каже Ванга.