Разкош! Вижте сватбата на Благой Георгиев и Есмер Омерова (СНИМКИ и ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Футболистът Благой Георгиев и неговата половинка Есмер Омерова най-после си казаха заветното „Да“

Двойката, която през последните месеци е една от най-обсъжданите – Благой Георгиев и Есмер Омерова най-после узакони връзката си. Шампионката по танго вече е законна съпруга на нашенеца. Сватбата им се състоя в Москва в хотел „Радисън“.

Футболистът сподели първи кадри от пищната церемония в Инстаграм. Рускинята също се похвали, споделяйки радостта си от щастливото от събитие. Тя възкликна в мрежата, че не е вярвала, че и това ще се случи.

След като двойката първоначално обяви дата за сватбата си за началото на септември месец, но тя така и не се състоя, появиха се твърдения, че венчавката им е била проста пиар трик и в действителност никога няма да се състои. Но ето, че и този ден дойде.

Есмер Омерова

Есмер Омерова не вярва, че това се е случило

С украсата за празничния ден се зае агенцията, чиито услуги ползват олигарсите в Русия. За живите цветя, използвани за украса, Благой Георгиев е платил 50 000 долара, узна „Телеграф“.

По желание на футболиста агенцията е осигурила стъклени столове за гостите му, пише Хот арена, цитирайки изданието.

Благой Георгиев и Есмер Омерова

Сватбата на Благой Георгиев и Есмер Омерова се състоя в хотел Радисън

На сватбата на футболиста присъстваха и децата му от брака с Христина Витанова. Давид и Йоана са бил изпратени от тяхната майка в Русия за да бъдат до баща си в този важен за него ден.

Наследниците на футболиста са били негови шафери.

Благой Георгиев и Есмер Омерова

Благой Георгиев и Есмер Омерова си казаха заветното „Да“

В тържествения ден младоженката е сменила няколко тоалета. Освен на традиционната бяла рокля Есмер Омерова заложила и елегантен костюм от бял панталон със сако.

Благой Георгиев и Есмер Омерова

Сватбата на Благой Георгиев и Есмер Омерова

Ден преди щастливото събитие тя си направи предсватбена фотосесия. Шампионката по танго публикува своя снимка с тигъра на президента на Чечня. Хищникът присъства на повечето фотоси, които са част от предсватбената й фотосесия, пише Хот арена.

Видео от сватбения ден може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар