Разкрита е! Славин Славчев открадна сърцето на истинска красавица (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Славин Славчев има дама до себе си и това не е Куини Алис

Победителят от Х Фактор Славин Славчев е открил идеалната половинка за себе си. Въпреки слуховете, че Куини Алис е гадже на младата надежда на българската музика, двамата имат само професионални отношения.fenowete

Истинската дама, която е най-специална в живота на Славин е 19-годишната Свилена Николова. Тя учи в НАТФИЗ и от скоро има връзка с певеца. Занимава се с танци и е нежна русокоса красавица. За нея Славин Славчев казва, че я обича безкрайно много и му носи всичкото щастие и любов, от които има нужда.

За себе си блондинката споделя, че обича живота, обича определена музика, а най-много танца. А на въпрос, какви стилове музика харесва Свилена Николова   добавя, че  най-харесва сайкъделик рок , прогресив рок и метъл. Мрази да се гримира и използва макиаж само в краен случай. Запитана има ли човек до себе си бъдещата актриса отговаря, че е влюбена в момче, името на което започва с буква С.

Двамата със Славин имат само един общ фотос в профила на певеца, от един негов концерт. А на другата снимка, на която се целуват,  лицата им са замъглени, за да не разбере, коя е дамата на неговото сърце.

А колкото до Куини Алис Славин разказа, че между двамата няма нищо и отношенията им са чисто професионални. Наистина във видеото към  парчето „Лош съм за теб“, те изглеждат много влюбени, което показва, че бившата на Джизъса добре си е изиграла ролята. Освен, че е модел Куини се справя идеално и като партньорка на Славин, но само в клипа към песента.

Фенките на Славин Славчев останаха много разочаровани от разкритието кое е неговото гадже, защото видяха, че Свилена Николова има всичките качества на бъдеща моделка и актриса.

swilenaswilena1swilena2swilena3

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар