Опасна игра във ВИП Брадър: Влюбва ли се Преслава?

Гласувайте за статията

Дали Преслава ще се влюби под покрива на ВИП Брадър

Поредната мисия на ВИП Брадър е на път да заформи нова любовна двойка, част от която е Преслава. Очевидно между нея и Деян Топалски прехвърчат искри. Повече от ясно е, че ММА боецът е хвърлил око на пайнерката. Както стана ясно и тя самата не е безразлична.

Откакто двамата са семейство и ходят вързани с белезници, изпълнителката го нарича „любов моя“ и „мъжа ми“. Дали на шега или наистина, факт е че зрителите вече са убедени, че искрата между тях ще пламне всеки момент.

Преслава и свободна и може да флиртува, с който поиска. Но положението на ММА боеца не е същото. Деян Топалски има връзка от няколко месеца със знойната Гергана Капзамалова. След като бракът й с Георги официално приключи, риалити героинята постоянно афишира връзката си с мачото. Тя и Деян постоянно споделят техни общи снимки в мрежата, показващи, че са двойка.

Незнайно защо, откакто е в Къщата мачото не е обелил и думичка за Гери. Очевидно е, че той си пада по Преслава и дори не се сеща за любимата му, която го чака отвън.

Преслава

Между Преслава и Деян Топалски прехвърчат искри

Дори и пайнерката да се шегува с него и да приема на майтап играта им на семейство, за Топалски едва ли нещата стоят по този начин. Показателен за това е фактът, че той не споменава и думичка за любимата си.

Очевидно на Гергана никак не й харесва поведението му. Огнената инструктурка по тае бо се опита да хвърли вината за случващото се върху медиите, които раздухват случващото се между Преслава и Деян.

В социалната мрежа тя написа, че поздравява всички жълти журналисти с любимата песен на Топалски. С това тя ясно показа, че е много огорчена от случващото се, но въпреки това не вини любимия си, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар