Криско крие, че е от заможен род

Гласувайте за статията

Криско притежава доста солидни авоари в банката от семейството си

Криско е финансово обезпечен, но предпочита да не парадира с парите си

Криско е доста добре обезпечен финансово. Рапърът упорито крие от феновете и колегите си, че за разлика от повечето родни музиканти, няма парични затруднения и грижи. Само че причината за това не са доходите от музикалните му проекти и участията му.

Криско

Криско

Оказа се, че звездата е истински милионер благодарение на семейството си. Родителите му са се погрижили да обезпечат бъдещето му и освен, че има солидни авоари на негово име в банката, той е и горд собственик на няколко апартамента в столицата.

Въпреки това обаче самият Криско избягва да парадира със състоянието си, осъзнавайки, че го има благодарение на родителите си. Точно затова той предпочитал да се бори и със собствени усилия да постигне нещо. Заради което се е фокусирал изцяло върху кариерата си, издават го негови близки.

Единственото място, където си позволявал да поотпусне джоба, било по заведенията, тъй като искал да впечатли дамската част, научиха от Hotarena.net.

В момента рапърът се изявява като жури в музикалното риалити Х Фактор, а зрителите са доста изненадани от представянето му. Тъй като, въпреки липсата на твърде изявен музикален талант, той съумява да даде много точно оценки на кандидатите.

При това без да ги обижда или да им се подиграва, дори напротив. „Има добро чувство за хумор и е изненадващо добронамерен и обективен“, изненадани са феновете на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар