Анна Чапман роди след старателно пазена бременност

Анна Чапман роди след старателно пазена бременност
5 (100%) 1 vote

Анна Чапман, скандалната руска шпионка, е станала майка на момченце

Анна Чапман до последно пазеше бременността си в тайна

Анна Чапман стана майка на момченце след упорито пазена в тайна бременност! Скандалната руска шпионка, която беше арестувана в САЩ през 2010 година и върната обратно в родината си, е родила сина си преди няколко дена като до последно се е опитвала да запази бременността си в тайна.

Анна Чапман

Анна Чапман

Майчинството й беше разконспирирано преди няколко седмици от руски онлайн медиен портал, чиито представители засекли Чапман в московско кафене и нямало как да не забележат набъбналото й коремче.

„До последно исках това да остане тайна, но по обясними причини, това е невъзможно:, примирено коментира новината изявяващата се като водеща бивша шпионка.

Засега красивата рускиня смята да се отдаде на майчинството и на грижите за сина си, като не крие, че ще разчита основно на помощта на майка си в отглеждането на бебока. Щастливата баба вече се е пренесла в дома на дъщеря си в Подмосковието, за да бъде непрестанно до нея и внука си.

Чапман обаче упорито пази в тайна кой е бащата на сина, както и името на новороденото. Преди около половин година се появиха слухове, че това е Едуард Сноудън, който в момента е в Русия и за когото тя дори се е омъжила. След което пък се появиха спекулации, че бащата на детето е Борис Карпишчиков, майор от КГБ, чието име е спрягано за любовник на екс шпионката, научиха от vsekiden.com.

Младата майка пък не крие, че не смята дълго време да се задържа вкъщи и възможно най-скоро ще се завърне към попрището си на телевизионна водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар