Кралица Елизабет с подарък за 600 000 евро! (Вижте как се глези)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет е направо нескромна с последния подарък, който й направиха

Кралица Елизабет си направи подарък, който накара мало и голямо да ахка и да се възхищава от вълнение. Кралската особа ще се вози в супер луксозен автомобил, за който и самия Джеймс Бонд би й завидял.

Поръчката бе направена на един от най-големите автомобилни производители в света. А стойността на подаръка е направо уникална–600 000 евро.

Директорът на компанията „Бентли“, Волфганг Дирхаймер обявил, че британската кралица Елизабет Втора си е поръчала новия и луксозен модел на „Бентли“ -“ Bentayga“, и че именно на нея ще и бъде предоставен първият екземпляр, когато компанията започне производството на този модел.

„Ако и вие се намирате в списъка от 3600 души, които вече са поръчали своя екземпляр от този модел на автомобила, ще трябва да почакате. Решено е първият произведен екземпляр да отиде директно в Бъкингамския дворец, където ще дели гаража с единствената държавна „Бентли “ лимузина от 2002 г.“, заяви още той.

С оглед на това, че покрай новината за новия автомобил на кралицата, желаещите да се сдобият с този модел стават все по-многобройни, компанията вече обмисля да увеличи производството на автомобила, чиято начална цена е 219 000 евро, а Дирхаймер допълва, че с всички допълнителни екстри Bentayga вероятно ще струва около 685 000 евро.

Предвид факта, че кралица Елизабет е една от най-богатите жени в света, не е изненадващо, че си поръчва и автомобил за повече от половин милион евро. Личното състояние на нейно величество се изчислява на няколко милиарда, като точната сума никой не я знае.

Кралица Елизабет с ново Бентли

Кралица Елизабет с ново Бентли

Отделно има договорка с правителството приходите от част от кралските обекти превърнати в туристически атракции да се включват в издръжката на кралското семейство. А след ограничи листата на онези от семейството си, които имат право на ползване от кралския портфейл, кралицата спокойно може да си позволи новия модел на Бентли. При това без той да струва и един цент на данъкоплатците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кралица Елизабет с подарък за 600 000 евро! (Вижте как се глези)”

  1. Румен Гайтански - Вълка

    сеп. 19. 2015

    Мизерия… 😉

Добавете коментар