Според мълвата Люба Кулезич започва собствено предаване в бТВ

След като изненадващо предаването на Люба Кулезич беше свалено т ефир, топ журналистката се насочи към втората по рейтинг медия бТВ. Според мълвата, ще води собствено предаване в ефира на втората медия. Продуцентите решили да й дадат първо поле за изява като коментатор във фермата и едва след това да обсъдят възможността за собствено предаване.

Тв водещата се появи в ефир редом с колегата си Мартин Карбовски. По всичко личи, че отношенията между тях продължават да бъдат обтегнати. Двамата не пропуснаха възможността да се нападнат.

Историята на риалити героя Райно Узунов трогна до сълзи колегата на Кулезич. Мартин Карбовски едва скри сълзите си зад тъмните очила. Блондинката го издаде в ефир, заявявайки че не може да повярва на сълзите на говедо като него.

Фермерът Райно заяви, че държи на традициите и на семейните ценности и ще направи всичко възможно да запази честта на дъщеря си до първата брачна нощ с бъдещия й съпруг.

Войната между устатата журналистка и колегата й тлее от години. Тя все още не може да му прости за обидния смс, който и изпрати след гостуването на Владо Кузов в предаването й "Рулетка".

[caption id="attachment_457462" align="alignright" width="300"]Люба Кулезич Люба Кулезич отива в бТВ[/caption]

Появата на Люба Кулезич в ефира на бТВ не се хареса и на Криси Патрашкова. Двете дами също са във война. Блондинка осъди топ коментаторката заради статия, публикувана за нея във вестник "Галерия".

Патрашкова обмисля възможността да се откаже от "Фермата" заради участието на Кулезич. Продуцентите знаят за желанието й затова преценили, че е по-добре двете дами да не се засичат в ефир и да се появяват в различни дни.

Оставането на Люба Кулезич в частната медия е почти сигурно. Миналата седмица тя е имала среща с изпълнителния директор Павел Станчев, пише Хот арена.