Гери-Никол – роднина на Мето Илиенски!

Гери-Никол е племенница на Мето Илиенски
0

Гери-Никол е племенница на ъндърграунд боса Мето Илиенски

Гери-Никол изобщо не произхожда от обикновено семейство

Гери-Никол Георгиева е племенница на Мето Илиенски! Скандалната млада певица има защо да крие истината за семейството си и то не само защото стана ясно, че дядо й е бил арестуван със 169 кг кокаин на борда на кораба си през 2011 година. А баща й Николай Георгиев е експерт в разбиването на комбинациите на игрални машинки в казината, с цел печалба.

Гери-Никол е племенница на Мето Илиенски
Гери-Никол е племенница на Мето Илиенски

От страна на майка си обаче Гери-Никол също има „солидна“ ъндърграунд връзка. И то не каква да е! Оказа се, че изпълнителката е племенница на един от най-големите висаджийски босове Мето Илиенски, който е брат на майка й Рени! Естествено, и Гери-Никол, и майка й предпочитат да не разгласяват този факт, още повече след като самият Илиенски се води от години за изчезнал.

И съдбата му все още не е ясна. Според едни той отдавна е мъртъв, а според други, си е жив и здрав и живее в чужбина, с чужда самоличност. И множество пластични операции, за да не бъде разпознат. Сестра му Рени пък отдавна е избягала от родната София, за да се установи във Варна, където именно среща и половинката си, в лицето на бащата на участничката в Х Фактор.

Всички тези „връзки“ съвсем естествено обясняват и финансовото благополучие на цялата фамилия. Гери-Никол не крие, че родителите й са богати, благодарение на което едва на 17 години тя може да се похвали, че е обиколила доста екзотични кътчета по целия свят.

В това число Китай, Боракай, Дубай и много други. Мама и тати пък я гледали като писано яйце и не й отказвали абсолютно нищо. В това число и да платят за дуетното й парче с Криско, което излязло около 50 бона, научиха от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.