Ето за какво излъга Пламен Богданов

Брадърът Пламен Богданов взриви ефира с твърдението си, че има интимна връзка с Преслава. Той хвърли бомбата, докато беше в  Биг Брадър. За да се заплете още повече интригата Големият брат реши да го вкара в Къщата на виповете.

Първата му среща с изпълнителката определено не мина, както той си представяше. Пайнерката успя да запази хладнокръвие. По-късно пред Биг Брадър тя заяви, че не познава Богданов и не знае нищо за него.

След като Големият брат й съобщи, че съквартирантът твърди, че двамата имат връзка, Преси помоли за очна ставка с него. Желанието й не беше уважено с довода, че ако тя желае може да поговори с него и извън изповедалнята. Кадрите от разговора между тях ще бъдат излъчени тази вечер.

ПИК научи от свои източници, че в случая Преслава казва истината. Лъжецът е Пламен Богданов. Освен за измислената си връзка с нея, той излъга и за още две неща. Информацията, която брадърът е предоставил за себе си в своята визитка, е лъжа.

[caption id="attachment_457353" align="alignright" width="300"]Пламен Богданов Истината за Пламен Богданов излезе наяве[/caption]

От казаното от него стана ясно, че е играл в два отбора от "А" група. Истината се оказа коренно различна. Всъщност той никога не се е занимавал сериозно с футбол. Бил е част от младежкия тим на Славия, но когато навършил 16 години, окончателно приключил с футбола.

Пламен Богданов излъга и за още нещо. Във визитката си той твърди, че работи като фитнес инструктор. Проверка на ПИК установи, че той в действителност има приятел, който е собственик на голям фитнес в Студентски град. От време на време Пламен Богданов се отбивал при него, но нищо повече. Той никога не е работил във фитнеса на своя приятел или в някой друг фитнес.

Брадърът не е завършил средното си образование, научи ПИК от свои източници.