Нечувано: Алисия и Златка Райкова се прегърнаха!

Нечувано: Алисия и Златка Райкова се прегърнаха!
5 (100%) 1 vote

Алисия се сдуши не с друг, а с най-голямата си врагиня доскоро!

Алисия заменя интензивното пеене и участия с допълнителна работа. Тя става модел и представя новата есенно-зимна колекция. И то не на кого да е, а на бившата си врагиня Русата Златка.

Двете хубавици вече не си спрягат мръсни номера по медиите и където се засекат по нощните клубове, а решили да гледат в една посока заради общи бизнес отношения.

Е, това нещо вече никой не го очакваше!

Е, това нещо вече никой не го очакваше

Златка Райчева е готова с колекцията си за предстоящия сезон на своя бутик. И решила да направи оферта моделите да й рекламира не кой да е, а бившата на Валери Божинов. Топ певицата на „Ара мюзик” се е съгласила да става манекен на Русата Златка, защото и без това харесва идеята.

А и миналата година беше избрана за модна икона. Алисия е известна и с това, че харесва моделите на българските дизайнери и дори се облича изцяло с дрехи на родни дизайнери.

Самата поп фолк дива беше замислила да пусне собствена модна линия дрехи, но се е отказала от идеята. Затова тя е приела предложението на плеймейтката да бъде представително лице на нейната колекция.

Зарязаната наскоро от националния вратар Ники Михайлов любовница се радва, че ще се кипри с разкошните модели на Злати. Всеки от хайлайфа знае влечението на певицата към нашенските модели и към пренебрежителното й отношение към световноизвестните марки.

Алисия не харесва и други обувки, освен такива, направени от български обущари. Тя винаги е с моделите на известния във ВИП-обществото бай Данчо. Майсторът му се носи славата заради това, че умее да прави съвършено копие на световноизвестните марки.

Припомняме, че Алисия и русата плеймейтка се намразиха, защото Златка Райкова успя да оплете в мрежите си мъжа на Алисия-Валери Божинов и се постара много хора да разберат за аферата й. Тогава фолкаджийката беше с футболиста, а сина им още бебе.

Това окончателно смрази отношенията с нахалната мадама и дълго време двете дори не се дишаха. Но след като вече Валери Божинов и за двете вече отдавна е в миналото, Ася и Русата Златка стоплиха отношенията си. До днес, когато певицата ще стане лице на последната модна колекция на плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар