Ето я истината за раздялата на Емо Каменов и Гери!

Ето я истината за раздялата на Емо Каменов и Гери!
4.5 (90%) 2 votes

Емо Каменов е бил зарязан от гаджето си Гери, явно се е издънил жестоко!

Емо Къртицата се е разделил с гаджето си. Нашарената канара, известен с участието си в „Къртицата”, където спечели сто бона и в Биг Брадър вече не е двойка с Гери. Момичето има частна детска градина във Варна, където двамата живееха.

Иначе Емо Каменов е от Монтанско и имаше намерение да направи своята приятелка законна половинка. Огромният мъжага тогава шашна всички в Къщата със своето просташко държане и с неласкавите си реплики за тези, които залитат по собствения си пол.

Емо Каменов отново е свободен, но и с този чепат характер, трудно ще задържи жена

Емо Каменов отново е свободен, но и с този чепат характер, трудно ще задържи жена

Като част от съквартирантите на Големия брат охранителят беше заявил, че след като излезе от шоуто иска да завърти с парите собствен бизнес, както и да си създаде семейство с много дечица. Явно нещата не са се стекли така, както е възнамерявал бившия гард.

И в предишното шоу „Къртицата” той имаше много изцепки. В една от тях моделката Бориса Тютюнджиева се беше заканила, че след като излезнат навън ще го съди, защото е разкрил доста пикантерии за нейния личен живот, които манекенката му е споделила, а той след това не е запазил тайната й.

Емо Каменов беше споделил пред съквартирантите на Големия брат, че е открил жената на живота си в лицето на Гери. Тя го разбирала и го подкрепяла във всичко, и била на негова страна. Огромният татуиран мъж разкри, че жената до него няма значение дали е руса, чернокоса или с червена коса. Единственото нещо, на което държи е да го слуша.

И то във всичко, което той каже. Явно Гери не е успяла да изпълни това условие на грамадата и двойката се разпаднала. Според Емо Къртицата двамата са се разделили като приятели и не таят лоши чувства един към друг. Сега екс гарда отново бил сам и си търсил нова невеста. Той обаче държи този път момичето му освен да е послушно, да е още слабо и стройно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар