Сензационна вест за Преслава и Фики Стораро

Гласувайте за статията

Фики Стораро е луд по Преслава

Фики Стораро е готов на всичко за Преслава. Откакто фолкаджийката не е с Бирмата, нейното име непрестанно се забърква в интриги.

Синът на Тони Стораро също се оказа герой в любовен триъгълник. Изпълнителят не крие, че е близък с фолкаджийката. Тя също не се срамува от връзката си с него и най-открито демонстрира интимността си с него. Демонстрациите на двойката подразниха не само бившия й, но и бащата на Фики.

Въпреки настояването от страна на Тони Стораро, Преслава да прекрати връзката си сина му, тя не го послуша. Младият певец стана жертва на избухливостта на Бирмата, но и след екшъна не се отказа от фолкаджийката. Той не просто е луд по нея, но и е готов да свърже живота си с нея.

Хот арена научи, че изпълнителят чака колежката си да излезе от ВИП Брадър, за да й предложи брак. Според слуховете, той вече е подготвил подготвил подарък, с който да й направи предложението. Фики е купил червено ферари на Преслава и няма търпение да й го подари.

Преслава

Фики ще предложи брак на Преслава след излизането й от Къщата

В момента името на оборотната пайнерка е замесено в още един грандиозен скандал. Брадърът Пламен Богданов твърди, че двамата имат връзка. Въпреки, че Преслава отрече в изповедалнята да го познава, думите й не се сториха много убедителни на зрителите.

При влизането на бившия футболист във ВИП Къщата, Преслава се смути. От изражението на лицето й, както и това на лицето на Богаданов стана ясно, че двамата се познават.

Тази вечер предстои да видим развръзката на историята между тях. Пайнерката заяви, че може би той си е писал с дама, представяща се за нея и си е въобразил, че двамата имат връзка.

Запознати коментират, че участието на Преслава във формата, ще срине имиджа й напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар