Зрителите на Нова тв се питат каква е истилната за връзката на Лора Крумова с Кеворк Кеворкян

Преди няколко години тръгна слух, че Лора Крумова има връзка с Кеворк Кеворкян. Въпреки, че двамата упорито отричат тези твърдения, съмненията, че това е истина се прокрадват отново. Повод за това станаха настоятелните въпроси от страна на блондинката към журналистка този уикенд в "Комбина".

На няколко пъти тя му зададе въпроса какво ще каже за личния си живот. Въпреки, че той се опита да отклони темата, тв водещата не се отказа и продължи да го разпитва. Лора Крумова настояваше да изкопчи от него на всяка цена отговор на въпроса, който е задала.

Вестта за връзката на амбициозната блондинка с известния журналист стигна чак до национален ефир. През 2008 година, когато стана ясно, че той е помогнал на Лора да пренесе багажа си в своето ново жилище, Милен Цветков я попита защо товари колегата му с подобни задачи.

Факт е, че тв водещата е била много близка с арменеца. Това потвърждават и хора от обкръжението й, които отказват да назоват каква е била същността на отношенията между тях.

Сега, години по-късно, въпросът  зададен от блондинката и то в национален ефир, се стори неуместен на зрителите. Според тях, постъпката на журналистката е нагла. След излъчването на "Комбина" гневни коментари по адрес на Лора Крумова заляха мрежата.

[caption id="attachment_457358" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова си навлече гнева на зрителите на Нова тв[/caption]

Възмутени зрители коментират, че тя няма никакво право да задава подобен въпрос на своя колега, който някога й беше шеф, пише Хот арена.

Разгневени почитатели на предаването коментират, че тя и колежката й пропиляли шанса си за смислено интервю с известния водещ. Тя недоумяват как може при наличието на интересен събеседник като Кеворк Кеворкян, двете водещи да пропилеят възможността за смислено интервю, задавайки му глупави и безсмислени въпроси.