Kаква е истината за връзката на Лора Крумова с Кеворк Кеворкян?

Гласувайте за статията

Зрителите на Нова тв се питат каква е истилната за връзката на Лора Крумова с Кеворк Кеворкян

Преди няколко години тръгна слух, че Лора Крумова има връзка с Кеворк Кеворкян. Въпреки, че двамата упорито отричат тези твърдения, съмненията, че това е истина се прокрадват отново. Повод за това станаха настоятелните въпроси от страна на блондинката към журналистка този уикенд в „Комбина“.

На няколко пъти тя му зададе въпроса какво ще каже за личния си живот. Въпреки, че той се опита да отклони темата, тв водещата не се отказа и продължи да го разпитва. Лора Крумова настояваше да изкопчи от него на всяка цена отговор на въпроса, който е задала.

Вестта за връзката на амбициозната блондинка с известния журналист стигна чак до национален ефир. През 2008 година, когато стана ясно, че той е помогнал на Лора да пренесе багажа си в своето ново жилище, Милен Цветков я попита защо товари колегата му с подобни задачи.

Факт е, че тв водещата е била много близка с арменеца. Това потвърждават и хора от обкръжението й, които отказват да назоват каква е била същността на отношенията между тях.

Сега, години по-късно, въпросът  зададен от блондинката и то в национален ефир, се стори неуместен на зрителите. Според тях, постъпката на журналистката е нагла. След излъчването на „Комбина“ гневни коментари по адрес на Лора Крумова заляха мрежата.

Лора Крумова

Лора Крумова си навлече гнева на зрителите на Нова тв

Възмутени зрители коментират, че тя няма никакво право да задава подобен въпрос на своя колега, който някога й беше шеф, пише Хот арена.

Разгневени почитатели на предаването коментират, че тя и колежката й пропиляли шанса си за смислено интервю с известния водещ. Тя недоумяват как може при наличието на интересен събеседник като Кеворк Кеворкян, двете водещи да пропилеят възможността за смислено интервю, задавайки му глупави и безсмислени въпроси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар