Валентин Златев направи скандално разкритие за Иван Костов

Валентин Златев направи скандално разкритие за Иван Костов
5 (100%) 1 vote

Управителят на Лукойл не се изказа никак ласкаво по негов адрес

Управителят на Лукойл-България – Валентин Златев направи сензационно разкритие за бившия премиер Иван Костов.

Преди броени дни Валентин Златев се закани, че ще съди Иван Костов за клевета. След като обаче получи писмено извинение от Командира за момента томахавката е заровена. Управителят на Лукойл-България обаче е категоричен, че ако Иван Костов много настоява, може да отидат на съд.
Според него, когато някой обяви публично нещо, би следвало извинението също да бъде направено публично.

Управителят на Лукойл не се изказа никак ласкаво по негов адрес

Управителят на Лукойл не се изказа никак ласкаво по негов адрес

Валентин Златев обаче даде да се разбере, че никак не му е приятно да коментира Иван Костов, тъй като за него той е човек, при когото понятията „достойнство” и „чест” са много размити. Според бизнесмена, основният проблем на българина е, че не се занимава с това, което разбира, а се прави, че разбира от всичко.

По отношение на другата актуална тема, която от известно време насам е на дневен ред – цените на горивата и обвиненията в картел, Валентин Златев отговори, че Иван Костов отново се е изказал неподготвен. Припомняме, че според Командира, не е нормално Лукойл да е на загуба от 1,6 млрд. лева през последните 8 години. Златев обаче припомни, че 14 от рафинериите в Европа са били затворени или продадени и сам по себе си този факт е достатъчно показателен. Той бе категоричен, че няма как компанията да плаща корпоративен данък, когато е на загуба.

По отношение на посочената сума на загубата, Валентин Златев заяви, че това число далеч не е вярно, а просто Костов е посочил милиард, тъй като винаги си говори така. За всяка година загубата на Лукойл е различна. Въпреки огромните старания от екипа да я сведат до минимум, тя е достигала до десетки милиони годишно.

Валентин Златев е категоричен, че единственото, от което се интересува бившият премиер Иван Костов са милионите и милиардите и в главата му са само сметките откъде и колко може да се облагодетелства, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар