Никита Джонсън разкри истината за външния си вид

Никита Джонсън разкри истината за външния си вид
5 (100%) 2 votes

Никита Джонсън проговори за външния си вид

Никита Джонсън разкри истината за стряскащия си външен вид. Въпреки, че стана обект на критики и подигравателни коментари в Къщата, тя успя да спечели сърцата на зрителите и с тях помощ излезе като големия победител от риалитито.

Повод за подигравките от страна на съквартирантите и най-вече от страна на тези от мъжки пол, станаха външния й вид. Никита, която е собственик на козметично студио, разкри че в началото й било интересно да опита от всичко и да се подложи на всевъзможни процедури за разкрасяване.

Тя сподели, че е решила да си сложи филъри преди няколко години. Половинката на Боби Ръгбиста не съжалява за това свое решение, защото знае, че те се абсорбират напълно и не нанасят никаква вреда.

Блондинката сподели, че в Швеция не се гледа с лошо око на хората, които имат татуировки. Тя допълни, че според данните в една статистика хората там си правят най-много татуировки. За всеобщо недоумение сред тях са предимно хора с високо обществено положение -адвокати. лекари. учители.

Никита е възмутена от елементарния и ограничен начин на мислене на българина. Фактът,че обществото ни не приема различните, говори много лошо за него.

Никита Джонсън

Никита Джонсън проговори за външния си вид

Риалито героинята сподели, че не желае детето й да расте в подобна среда, където с него ще се отнасят по различен начин заради възгледите на майка му, пише ПИК.

Тя заяви, че все още не е получила спечелената награда. Блондинката подчерта, че ще изпълни обещанието си и ще се включи в каузата на Аделина. Част от скромната си награда тя ще дари на нуждаещи се деца.

Половинката на Боби Ръгбиста спечели малко над 26 000 лева и чисто нов автомобил. Паричната награда беше намалена няколко пъти заради гафовете, които съквартирантите направиха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Никита Джонсън разкри истината за външния си вид”

  1. Angelina Mednikarova

    сеп. 16. 2015

    Ти нашарената, далеч ли е от ума ти, че след като толкова много хора те гледат като някаква атракция, а не като човек от женски пол, какво се опитваш да кажеш?

  2. Идиоти …………..и в Швециял

Добавете коментар