Неочаквано: Виж какво сервира англичанинът Бен на Ирена Петрова!

Неочаквано: Виж какво сервира англичанинът Бен на Ирена Петрова!
5 (100%) 1 vote

Ирена Петрова си оплете кошницата с Бен като същинска отличничка в живота!

Синът на ромката Ирена Петрова ще бъде осиновен от боклукчия. Английският й приятел Бен има намерение да направи свой син детето на съквартирантката от Биг Брадър. Разбира се, това най-вероятно ще стане срещу определена сума, който любимият на Ирена е готов да даде на биологичния баща на сина на Ирена Петрова.

Английският бизнесмен трябва само да намери подходящия вариант това да стане реалност. Ромската педагожка изкара само половината време в Биг Брадър. Тя бе изстреляна от шоуто заради скандала и последвалия женски бой, който се случи между нея и моделката Силвия Юрукова.

Ирена Петрова добре си изигра картите, Бен ще осиновява детето й

Ирена Петрова добре си изигра картите, Бен ще осиновява детето й

26-годишната танцьорка на пилон от Луковит не успя докрай да разгърне стратегията си, с която влезе в най-популярната Къща в страната. Тези, които познават отблизо ромката са категорични, че тя е манипулативна, умее да плаче сърцераздерателно и има безспорен талант на актриса.

Още на кастинга продуцентите се убедили в тези качества на ромската перла. Тя я попитали дали може да хълца и плаче без да има повод за това. Ирена Петрова така се вдала в ролята, като дори се задавила от рев и стенания, че от екипа на шоуто доста се изплашили и притеснили дали наистина няма някакъв сериозен проблем.

След обилните сълзи и женското меле в къщата на Големия брат Ирена се готви да става булка. Много от зрителите се запитаха дали Бен не е също част от стартегическия й план, но след акто видяха отношенията им в „На кафе” при Гала, съмненията им отпаднали. Бен се запознал с Ирена на мача между местната звезда „Лудогорец” и „Ливърпул”.

Заради любимия си отбор англичанина дошъл в България и така срещнал бъдещата си половинка. След излизането си от Къщата дипломираната педагожка призна, че двамата с Бен са сгодени, но още не са насрочили дата за сватбата си.

Бен искал тържеството да стане в България, защото родината на бъдещата му съпруга го очаровала. Докато ромката беше в Къщата, сина й Александър живеел при доведения си баща. Англичанинът се привързал към момчето още от първия път, а и то много го харесвало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар