Скандал между красавиците в Къщата на Вип Брадър!

Скандал между красавиците в Къщата на Вип Брадър!
4.5 (90%) 2 votes

Скандалът между Моника Валериева и Светлана Василева в Къщата на Вип Брадър е неизбежен!

Къщата на ВИП Брадър ще се разтресе от война между плеймейтките. Защото там вече влязоха две Моника Валериева и Светлана Василева, позната като Гонзовица. Между тях се почувства напрежение, още щом двете се срещнаха лице в лице вътре, зад стените на Къщата.

В шоуто последователно „нахлуха” поп фолк дивата Преслава, актьорът Станимир Гъмов, ММА боецът Деян Топалски и естрадната прима Кичка Бодурова. След което дойде ред и на останалите съквартиранти, а те се оказаха дългогодишни врагини.

Първите искри между Моника и Светлана прехвръкнаха още снощи

Първите искри между Моника и Светлана прехвръкнаха още снощи

Първа прага на Къщата пристъпи модела Моника Валериева. Тя се определи дори като срамежлива и истинска. Петата участничка в шоуто не знае защо хората й завиждат. Тя обаче е убедена, че се радва на подкрепата на зрителите.

Моделката заяви, че е свободна и дори е разочаровала част от мъжете. Защото те са си изградили фалшив образ за нея, базиран на медийното влияние.

Те очаквали Моника Валериева да е символ на женската хубост и жената вамп, но оставали крайно разочаровани, че е дори стеснителна и свенлива. Манекенката не забрави да изтъкне, че доста си е патила и от женското интриганстване.

Според нея жените винаги са я мразили и завиждали, дори не спирали да плетат интриги по неин адрес. След като видя, че топ певицата Преслава е вътре тя се хвърли да я прегръща с вика „лудата е дошла”. Веднага след нея влезна друга пластмасова хубавица Светлана Василева.

Блондинката подчерта, че заради стария си прякор Гонзовица си пати все още. Но той бил заминал безвъзвратно в миналото, защото не си пада вече по футболисти. За нея ритнитопковците били със слаби ангели, а тя искала да срещне сериозен мъж.

За Моника Валериева недвусмислено попита коя е тя. След като прекрачи прага на Къщата и тя се хвърли да се прегръща с Преслава, а с Моника се ръкува студено, а между тях напрежението лъсна.

Шоуменът Иво Танев познат от шоуто „Треска за злато” пожелал да е част от шоуто, за да види как е от друга страна. Той не иска да влиза в политиката, макар че имал оферта, защото не умеел да краде и имал силно развито чувство за справедливост. Не се изживявал и като баровец, а винаги по трудния път постигал целите си.

Осми съквартирант се оказа режисьора Люси Иларионов. Продуцентът дебело подчерта, че мрази фалшивите хора. Като такъв имал в главата си образа на Иво Танев, заяви въздебелия любим на поп фолк певицата Ани Хоанг. Освен това режисьорът си призна, че от 18-годишен ходи без бельо. Но сега, заради играта и да не скандализира останалите участници вече си купил долни гащи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар