Разкритие: Лъсна измамата на Преслава и Вип Брадър!

Разкритие: Лъсна измамата на Преслава и Вип Брадър!
4 (80%) 2 votes

Преслава добре си е опекла участието си във ВИП Брадър, но според всички това е измама и нечестно спрямо останалите!

Поп фолк дивата Преслава е поставила железни условия на продуцентите. Ако те не ги изпълнят, тя е категорична, което било написано черно на бяло, че ще ги осъди на двеста хиляди бона неустойка. Условието било да не я показват пред зрителите в неглижиран вид.

Топ певицата на „Пайнер” трябвало винаги да изглежда на екран като богиня. За целта тя ще се гласи предварително на ден по цели четиридесет минути. През това време вътре в Къщата ще влиза личната й фризьорка и гримьорка, която ще я прави и гизди преди да я уловят камерите в шоуто.

Преслава добре си е вързала гащите за пред зрителите

Преслава добре си е вързала гащите за пред зрителите

Припомняме, че в миналия сезон на ВИП Брадър зрителите изпаднаха в шок, като видяха легендата Камелия Тодорова без грим и прическа. Ако това условие не бъде изпълнено, Преслава подписала контракт, който организаторите на шоуто по Нова телевизия приели, че ще ги съди за двеста бона.

Това била причината тя да клекне и на по-нисък хонорар. Певицата ще взима по тридесет бона на седмица за времето, което ще остане в къщата на напудрения ВИП Брадър. Освен това тя се цанила да излиза всеки път, когато има участия. Тази седмица тя ще пее в заведение в Стара Загора, а през седмицата ще има още две-три участия в страната.

Преслава се договорила също с организаторите да излиза всеки път, когато има и други творчески ангажименти. Продуцентите клекнали и се съгласили с условията на звездата, тъй като много искали да привлекат звездната изпълнителка в къщата на ВИП Брадър.

Остава неизвестно дали и оставалите съквартиранти в шоуто ще имат същите привилегии. Отговорът обаче по-скоро е отрицателен, отколкото и те да бъдат също толкова много миропомазани, както и топ певицата на „Пайнер”. Колежките й също твърдят, че продуценти нямало как да не изпълнят условията на Преси, защото много искали звезда от нейния ранг да влезе в шоуто. Те били сигурни, че певицата ще им донесе огромен рейтинг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Разкритие: Лъсна измамата на Преслава и Вип Брадър!”

 1. Petar Tonev

  сеп. 14. 2015

  То Филип Киркоров няма толко изисквания егати и зведата егати и чудото ,слаба държава прост народ!

 2. Teo Borisov

  сеп. 14. 2015

  двеста хиляди бона неустойка 🙂

 3. Borislav Antonov

  сеп. 15. 2015

  Който има пари ги дава-баламите пускат есемеси за да ги има.

Добавете коментар