Ванга спасила семейството на Наско Сираков от проклятието, което надвиснало над него

Над семейството на Наско Сираков надвиснала зла прокоба. Единствено петричката пророчица успяла да избави спортиста и най-скъпите му хора от тъмните сили.

Всичко започнало през 1988 година. По онова време футболната легенда успява да се сдобие с виза за Испания срещу 950 000 долара. Той сключва договор със "Сарагоса" за 250 000 долара месечна заплата.

Месец преди семейството да се установи за постоянно там Наско Сираков заминал за Испания, за да потърси подходящо жилище. Той наел апартамент в града Сарагоса, намиращ се в близост до един от най-хубавите паркове.

След пристигането на Илияна и двете им дъщери - Славея и Виолета в семейството започват да се случват странни неща.

Преди всеки мач Наско започва да се чувства зле. Симптомите са подобни на тези при грип. Странни неща започнали да се случват и с двете му дъщери. Славея започнала да има проблеми със съня.

Най-тежко било положението с Виолета. Тя се будела посред нощ с крясъци, крещяла като обезумяла и удряла главата си в стената.

Притеснена за състоянието й, Илияна Раева започнала да се интересува от екзотерика. След като изчела купища книги по темата. Тогава тя решила да се прибере в България, за да потърси помощ от Ванга.

[caption id="attachment_457076" align="alignright" width="300"]Наско Сираков Ванга спасила семейството на Наско Сираков[/caption]

Петричката пророчица осветила вода и заръчала на Илияна Раева да напръска с нея дома си в Испания. След като изпълнила стриктно заръчаното от нея, изведнъж всички се почувствали по-добре. Странните симптоми на Наско Сираков изведнъж изчезнали. Пристъпите  на Виолета и Славея също престанали.

Не след дълго ръководството на тима е сменено и договорът на нашенеца не е преподписан. Той и семейството му се завръщат в България. Към днешната дата семейство Раеви обитават луксозен палат в Драгалевци.

От няколко години двойката се опитва да продаде имота, тъй като разходите за поддръжката му са непосилни.