Лъсна скандалната истина за женския бой в Биг Брадър

Лъсна скандалната истина за женския бой в Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Цялата случка е била предварително режисирана

Скандалната истина за женския бой в Биг Брадър излезе наяве малко след финала на риалитито.

Оказва се, че за пореден път Биг Брадър е манипулирал зрителите си, тъй като боят между бившите вече съквартирантки Ирена и Силвия, е бил режисиран.
От кухнята на предаването издават, че боят между Силвия и Ирена се е разиграл по предварително режисиран сценарий, който хрумнал на редакторите.

По-наблюдателните фенове на Биг Брадър също заподозряха, че боят е бил предварително нагласен, тъй като отдалеч си личало, че всичко е било репетирано.
Всички, които са гледали внимателно скандалния епизод, са забелязали нередностите. За никого не бе тайна, че не е имало предварително изостряне на напрежението между Ирена и Силвия – просто двете си съществували като отделни единици от двата лагера, които дори не общуваха помежду си.

Цялата случка е била предварително режисирана

Цялата случка е била предварително режисирана

Незнайно как и защо Силивя побесня в момента, в който Ирена се къпеше на двора и започна да нарежда как мрази циганите от дъното на душата си, след което последваха обиди и хвърляне на предмети.
Ирена си кротуваше до момента, в който Силвия заплаши детето й. До този момент ромката, която предизвика неодобрението не само на зрители, а и на съквартиранти сякаш приемаше на шега, че срещу нея хвърчат различни предмети.

Цялата сцена обаче бе не само зле режисирана, а още по-зле изиграна, тъй като зрителите много добре видяха как столът прехвърча покрай нея и рикушира в ръката на Кирил, а изведнъж незнайно откъде по коляното на Силвия се появиха синини.
Незнайно как те се появиха на мига като специалисти посочват, че за образуването на хематоми са необходими няколко часа.
Изведнъж под покрива на Биг Брадър нахлуха униформени полицаи, които сякаш са дебнали иззад вратата.

Оказва се, че баталната сцена била постановка на организаторите на Биг Брадър с цел да повишат отчайващо ниския рейтинг на предаването.
Междувременно стана ясно, че Силивя и Ирена са получили по пет хиляди лева над хонорара си за актьорската игра, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар