Виж признанието на Никита след голямата победа!

Виж признанието на Никита след голямата победа!
5 (100%) 1 vote

Никита призна, че победата й не е само нейна, а на всички като нея!

Никита Джонсън призна, че още не може да повярва в победата си. Голямата финалистка в първото си интервю съобщи, че тази победа не е само нейна, а на всички тези мачкани и унижавани българи, които са попаднали под ударите на хора с ниска култура.

Татуираната българка сподели, че емоцията от победата е невероятна. Тя се чувства уникално. Не премълча и отношението на някои от съквартирантите към нея вътре в Къщата.

Никита посвети победата си на всички обиждани хора

Никита посвети победата си на всички обиждани хора

Никита каза, че докато била нападана словесно от Цецо и по-късно от Кирил някои от съквартирантите предпочитали да не се намесват, като се правели или на заспали, или че не са чули кавгите и грозните думи.

Брадърка №1 разкри, че се е татуирала и си е направила корекциите по лицето и тялото заради любопитство. Тя има в чужбина козметично студио и затова няма как да не пробва това, което предлага на клиентите си.

Фаворитката на Биг Брадър разкри, че влезна в шоуто, за да докаже себе си. Тя живеела в един стабилен и положителен свят и затова копнеела за промяна. А и искала да докаже на себе си, че може. Другото й желание било да си покаже на хората такава, каквато е , без недомлъвки и половинчати неща.

Боби Ръгбиста бе изключително доволен от победата на своята любов. Гаджето на Никита заяви, че след края на шоуто той си разменил няколко пиперливи думи с някои от участниците насаме, но до свада и разпра не се е стигнало. Той бе категоричен, че няма смисъл от физическа саморазправа и затова се е въздържал от по-драстични действия срещу тези, които нападаха и обиждаха Никита Джонсън вътре, в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар