Росен Петров отлага венчилото с Карина

Росен Петров отлага венчилото с Карина
5 (100%) 2 votes
Бившият тв водещ Росен Петров вече втора година се мотае да стане семеен мъж

Макар да е категоричен, че е намерил жената на живота си в лицето на любимата си Карина, Росен Петров не бърза да вдига сватба – пише „Уикенд“. Мнозина от познатите му очакваха, че радостното събитие ще е още това лято и дори многократно се шегуваха, че е надянал хомота. Особено като лично Карина намекна, че се вижда вече като госпожа Петрова – отбелязва изданието.

„С Росен сме говорили много по тази тема. Не сме избирали дата и не ми е подарявал пръстен, но това са съпътстващи неща“ – намекна още преди няколко месеца чаровната брюнетка. По онова време тя още не делеше покрив с депутата. Причините – Росен Петров живее с родителите си в семейна къща в столичния квартал „Филиповци“. Макар домът да бил достатъчно просторен и да имало много място за Карина, красавицата не искала да се натрапва на възрастните си сватове. Тя се притеснявала, че съжителството на толкова различни поколения може да създаде напрежение, и се надявала с депутата скоро да се уредят със свое собствено жилище. А и красавицата без друго прекарвала по-голяма част от времето си с Росен, та не намирала за нужно да мести всичките си вещи под неговия покрив.

Росен Петров позира с любимата си Карина

Росен Петров позира с любимата си Карина

Любовната история на Росен Петров и Карина е достойна за сюжет на романтична комедия с всичките й забавни и неочаквани обрати. Тя започва още преди 12 години по един особено забавен начин – бившият водещ се гаври с любимата си в национален ефир. Тогава на Карина изобщо не й хрумва, че някой ден ще му го върне с дългия си отказ да излязат на среща. Днес обидата е забравена и днес депутатът набляга на политическите си ангажименти, а красавицата заляга над ученето. Когато се почувстват по-малко натоварени със задачите си, могат да организират и сватбата си – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар