Ивайла Бакалова заработва и в България

Ивайла Бакалова работи като луда. Миската, която от година живее в Дубай, се завърна у нас. Причината за това е служебен ангажимент, който е поела. Очевидно доходите, които получава като мениджър на агенция за недвижими имоти не са й достатъчни. Красавицата е поела ангажимент да участва в модното събитие "Седмица на модата".

Грациозната миска ще дефилира на подиума на мероприятието, което ще се проведе в столицата тази седмица, научи "България днес". Събитието ще бъде в дните от 17-ти до 19-ти септември. След приключването му Ивайла няма да тръгне веднага за Дубай, а ще остане няколко седмици там, пише Хот арена.

Преди година тя реши да зареже всичко тук и да се устрои за постоянно в арабската държава. Красавицата не крие, че отдавна е искала да замине за Дубай и да остане там. Още от 2007 година тя започнала да обмисля тази възможност, но отлагала заради световната икономическа криза.

[caption id="attachment_456967" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова заработва у нас[/caption]

След като научила, че през 2020 година в емирството ще проведе световната експозиция за иновации в информационните технологии, без много да мисли красавицата стегнала куфарите. Заедно с нея е и щерка й Рая. Момиченцето вече ходи на училище в Дубай.

Ивайла Бакалова е убедена, че през следващите пет години арабската държава ще е най-доброто място за живеене. Точно до тогава тя възнамерява да остане там. Това са плановете й засега. Тя е решила да остане там, за да развива бизнес с продажба на недвижими имоти.

Амбициозната миска се труди неуморно, отдавайки се единствено на работата си. Тя се е лишила от много от удоволствията, които си позволяваше тук. Красавицата се е отказала от среднощните купони из клубовете и вече е бизнес дама за пример.

Откакто е там, многократно й се приписват връзки с арабски шейхове и милионери.