Ивайла Бакалова вече разчита единствено на себе си

Ивайла Бакалова вече не живее като бившата на Румен Вълка. Въпреки, че у нас имаше разкошния живот, за който винаги е мечтала, тя реши да започне нов живот. Миската вече не разчита на бившия си. Богаташът й плаща солидна издръжка за щерка им Рая и благодарение на нея тя поддържаше висок стандарт на живот.

В момента миската не се лишава от нищо, но с тази разлика, че сама вади всяка стотинка. Преди година тя реши да емигрира в Дубай. В момента тя живее и работи там. Амбициозната варненка е мениджър в агенция за недвижими имоти и заплащането й е повече от прилично.

За да поддържа стандарта на живот, с който е свикнала, тя се е лишила от всякакви забавления и не обикаля клубовете в емирството, както правеше у нас.

[caption id="attachment_456967" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова разчита единствено на себе си[/caption]

Моделката е изцяло отдадена на работата си и влага невероятно старание в нея. Това, което най-много й харесва в новия й живот е, че никой в емирството не я познава. Но за сметка на това, не крие, че много я изморяват интригите, в които все още забъркват името й тук. Откакто живее в Дубай, медиите у нас постоянно й приписват връзки с богати шейхове, пише LОVЕ Ѕtуlе.

С усмивка тя споделя, че счупеното наистина носи щастие. Участието й в "Къртицата" беше белязано от кошмарен инцидент. След като счупи крака си и беше дълго в гипс, тя претърпя две операции. За щастие те бяха успешни и миската успя да се възстанови бързо.

Веднага след това тя взе решението да емигрира в арабската държава.

В момента Ивайла Бакалова се радва, че е успяла да изглади противоречията с баща си. Въпреки слуховете, че двамата не поддържат връзка, пред LОVЕ Ѕtуlе тя сподели, че това не е така, пише ПИК, цитирайки изданието.