Боби Ръгбиста изригна след победата на Никита

Гласувайте за статията

Боби Ръгбиста изригна след победата на любимата си  Никита Джонсън

След победата в Биг Брадър на тунингованата Никита, приятелят й Боби Ръгбиста изригна в мрежата. Бившият брадър коментира случилото се в Къщата. Той скочи срещу съперника на половинката си – Кирил, научи ПИК.

Боби написа във фейсбук, че Киро се е добрал до финала благодарение на неговата любима. Той е категоричен, че именно скандалите му с нея са го задържали до финала. Според Боби Ръгбиста, Кирил не е се изявил с нищо, докато е бил в Къщата. Той ще бъде запомнен единствено с нападките си към Никита и това, че постоянно обикаляше гладен из двора, категоричен е Боби.

Блондинката спечели сърцата на зрителите с железните си принципи и твърдостта, с която ги отстояваше. Самата тя заяви, че посвещава победата си на всички, които са били мачкани и унижавани. По време на престоя си в Къщата, Никита стана обект на критики от страна на съквартирантите. Причина за това е не само външния й вид, но и характера й.

Тя си тръгна от формата с чисто нов автомобил и паричната награда от 26 500 лева. Голямата награда няколко пъти беше намалена заради гафове на участниците във формата.

Боби Ръгбиста

Боби Ръгбиста избухна срещу Киро

Развръзката на риалитито предизвика гнева на голяма част от зрителите. Въпреки, че техния вот определи победителя, голяма част от тях не са удовлетворени от крайния резултат. Веднага след като стана ясно, че тунингованата блондинка е победител, зрителите взривиха форумите с негативни коментари.

Според тях победата й е незаслужена и всичко е било нагласено. Малко преди финала, в медиите изтече информация, че половинката на Боби ще стане финалист. От самото начало част от зрителите са против нея. Твърди се, че тя се е ползвала с протекции в Къщата заради Боби Ръгбиста, който е бивш участник във формата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар