Християн Гущеров нанесе тежък удар на Мария

Мария е съсипана след неочакваната вест, която научи за Християн Гущеров. Приказката между известната двойка не продължи дълго. Въпреки постоянните хвалби на пайнерката колко добре си живее с щедрия Мечо, оказа се, че положението не е така розово, както тя го представя. Пълничкият богаташ не издържа дълго и скъса синджира.

Очевидно постоянните отсъствия на Мария и липсата й от семейното огнище са провокирали постъпката на милионера. Като всеки нормален мъж, така и той желае съпругата му да е всяка вечер до него. Но вместо това, Мара се поти всяка вечер в чалготеките, където забавлява феновете си.

Християн също не скучае. Той се забавлява и то много повече от миньончето. Преди няколко дни Мария научила неподозираната истина за него. Мечо, както тя го нарича, вече й е намерил заместница и вечерите, когато я няма у дома, той не скучае, научи Клюки.бг.

Новата изгора на богаташа е пълна противоположност на пайнерката. За разлика от Мария тя е висока и има крака, в които всеки мъж би се влюбил. Конкурентката й е блондинка и визуално не отстъпва на Мара и на повечето известни красавици у нас.

[caption id="attachment_456940" align="alignright" width="300"]Мария Дългокрака блондинка измести Мария от сърцето на Мечо[/caption]

Тя е студентка в Софийски университет. Амбициозната блондинка съчетава следването с работа в изискан столичен клуб, където тя е управител.

Връзката й със съпруга на Мария датира от два месеца. Двамата се срещат почти всяка вечер. Често се отбиват за няколко часа известен хотел на Околовръстния път. Мария научила за аферата на съпруга си от приятелки, които го засекли с знойната красавица.

Можем единствено да гадаем какво е последвало след това. Едно е сигурно - от тук нататък Християн Гущеров много ще внимава.

Мария е съсипана от вестта за изневярата му. Това, което най-много я измъчва е фактът, че новата на Хриси притежава качества, които тя няма.

style="text-align: left;">