Лора Крумова и Галя Щърбева правят тройна „Комбина“

Гласувайте за статията

Водещите Лора Крумова и Галя Щърбева се намърдаха в часовия пояс, когато Нова тв излъчваше Сашо Диков

Лора Крумова и Галя Щърбева правят тричасово предаване от новия сезон. Към двете водещи се присъедини и Миролюба Бенатова, която с силното си и напористо журналистическо присъствие ще привлече по-голям зрителски интерес. Нейните репортажи до сега бяха показвани в предаването на Сашо Диков, което бе спряно от ефир поради доста неясни причини и бе заменено с „Комбина“ на двете хубавелки.

Лора Крумова и Галя Щърбева съзнават каква отговорност са поели и се хвалят, че с включването на Миролюба Бенатова стават една много по-силна тройна „Комбина“.

Водещите на „Комбина“ работят усилено и се надяват на висок рейтинг този сезон. Изтече слух, че двете дами са предложили рубрика на Сашо Диков в своето предаване. На този въпрос те отговарят, че са провели разговор със Сашо щом са разбрали, че свалят неговото предаване, но точно тогава Диков е отишъл на среща с ръководството на телевизията и от тогава не са се чували. Как е протекла срещата знае само Сашо Диков.

Двете водещи разказват, че съвместната им работа заздравява тяхното приятелство. Не им остава много свободно време, но винаги намират начин да се срещат и извън телевизията, като прекарват заедно в компанията на своите деца.

Тази неделя в предаването ще бъде представен филма на Миролюба Бенатова „Кариера на клошар“.  Журналистката анонсира в сутрешния блок „Здравей, България“новата си лента, като сподели, че е въпрос на миг от индивидуалист да станеш аутсайдер. По-голямата част от бездомниците нямат лични карти и стават невидими. Не могат да потърсят работа и се въртят в омагьосън кръг. Никой не е защитен от лош късмет и само с един грешен ход и може да се окажеш зад борда.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар