Гореща клюка за бившата приятелка на Григор Димитров взриви спортните среди

Горещ слух за интимния живот на бившата половинка на Григор Димитров взриви спортните среди. Според мълвата рускинята вече е намерила заместник на нашенеца в леглото. Бдителни журналисти на Евроспорт проследиха кореспонденцията на рускинята със звездата от Реал Мадрид - Кристияно Роналдо.

Между двамата очевидно има нещо. Носителят на Златната топка е харесал няколко предизвикателни фотоса на огнената рускиня. Тя също му е върнала жеста, отбелязват журналисти на спортния канал.

Тази пролет двамата снимаха реклама на известна марка часовници. Нищо чудно тогава да са прехвърчали искрите между тях. В момента за връзката им няма пречка. Роналдо от няколко месеца е ерген, тъй като се раздели с приятелката си Ирина Шейк. Маша също е свободна. Връзката й с нашенеца приключи окончателно това лято.

След като стана ясно, че двамата не са заедно, името на Григор Димитров беше замесено в невероятен скандал. Появиха се слухове, че той е сменил Маша с Николета Лозанова. За тези клюки вина има плеймейтката.

Малко преди да бъде оповестена публично раздялата им, тя се зарече в мрежата, че ще вкара нашенеца в леглото си, пише ПИК.

Не след дълго самата Николета се похвали, че е постигнала целта. Григор Димитров избухна след изказването й. Тенисистът дори я заплаши със съд. Едва тогава плеймейтката, която наблюдаваше безучастно случващото се, заяви че няма нищо общо с хасковлията.

[caption id="attachment_456902" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Маша смени Григор Димитров с Роналдо[/caption]

Тя дори му се извини и отправи към него пожелание името му повече никога да не се забърква в подобни скандали.

След раздялата си с Маша, Григор Димитров определено не си губи времето. Появиха се слухове, че нашенецът е хвърлил око на привлекателната си колежка Южени Бушар. Двамата дори прекараха един следобед на яхта.

След това медиите обявиха гръмко случващото се между тях.