Анита Болярова шокира с признанието си

Гласувайте за статията

Анита Болярова шокира с признанието, което направи

Анита Болярова шокира съквартирантите си с признанието, което направи. Тя разказа подробно за част от пластичните операции, на които се е подложила. Брадърката не скри и цената, която е платила за разкрасителните процедури.

Тунингованата брюнетката разкри пред Аделина и останалите си съквартиранти, че над глезена е имала около две супени лъжици мазнина, от която искала на всяка цена да се избави. Знойната красавица била готова на всичко, за да се спаси от това неприятно образувание. Включително и на това да се подложи на болезнената липосукция.

Тя сподели, че за едната зона е платила 700 евро за манипулацията. Общо за двете зони е дала 1400 евро. Отделно е платила за специален бинт, с който да бъде превързано място, както и за антибиотик, който се пие след манипулацията. Тя сподели, че цялата тази процедура й е струвала около 3000 лева.

Аделина не издържа на подробното описание на претърпяната от нея манипулация и я прекъсна с думите, че тя е психопат. Но това не притесни Анита Болярова и тя продължи да разказва за корекциите, които си е направила.

Знойната брадърка не скри, че има силиконов бюст. Тя призна, че за него е платила десет хиляди лева. Брюнетката продължи разказа си, заявявайки че това не са единствените корекции, които е правила по тялото си. Тя заяви, че е дала не малка сума и за останалите манипулации, които си е правила.

Анита Болярова

Анита Болярова е дала над 20 000 лева за пластични операции

Сумата, с която тя се разделила, за да коригира несъвършенствата по тялото си, със сигурност надхвърля 20 000 лева, научи hotnews.bg. Брадърката върти козметичен салон. Освен като управител, тя се изявява и като учител козметик.

Безспорно лидерът по брой пластични операции беше Никита Джонсън. Скандалната дама напусна Къщата като победител.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар