Скандалната истина за Екатерина Балабанова излезе наяве

Мръсните тайни на миловидната Екатерина Балабанова излязоха наяве. Красавицата, която тази вечер напусна Къщата на крачка от финала, сподели със своите съквартиранти пикантни тайни от миналото си.

Блондинката нямаше търпение да излезе, за да се види с брадъра Цецо. Докато бяха в Къщата между тях прехвърчаха искри. Красавицата сподели, че се страхува от бившото си гадже.

В откровен разговор пред своите съквартиранти тя каза, че бившият й разполага със скандален видео клип. Гаджето й заснело интимен момент между тях. Катя се страхува, че сега когато вече е известна, той ще направи всичко възможно видеото да види бял свят.

Блондинката разказа, че двамата са се разделили по цивилизован начин без драми между тях, но въпреки това се опасява, че той може да направи публично достояния скандалния клип.

Тя сподели опасенията си с Кирил и Пламен. Първият сподели, че той е участвал в подобен клип, но от съображения е заснел само лицето на партньорката си, но не и своето.

Малко след като влезе във формата стана ясно, че тя е била интимна с ключовия свидетел по делото "Килърите". Красавицата е има връзка с Боян Джамалов, който стана защитен свидетел по ключовия съдебен процес, пише ПИК.

[caption id="attachment_456889" align="alignright" width="300"] Екатерина Балабанова Екатерина Балабанова участничка в клип за възрастни[/caption]

По всяка вероятност той е заснел скандалното клипче. Малко преди влизането си в Къщата, тя е започнала връзка с регионален мениджър на известна търговска верига. По време на участието й във формата между нея и Цецо прехвърчаха искри. По всяка вероятност връзката им ще продължи и в реалния живот.

След излизането си от Къщата скандалният брадър заяви, че не е изключено отношенията между него и Катя да се задълбочат. Той заяви категорично, че тя е сред малкото хора от Къщата, с които би желал да продължи да се среща.