Мария Игнатова и Алекс Раева станаха обект на гневни коментари

Зрителите на Нова тв се чудят какво се случва с Мария Игнатова и Алекс Раева. Този сезон двете тв водещи за пореден път изненадаха неприятно зрителите на формата, които очакваха с нетърпение старта му.

Още в средата на миналия сезон двете започнаха да се обличат много странно. Тв водещите често се появяваха в ефир със странни дрехи. С помпозните си рокли, приличащи повече на пердета, двете станаха за смях.

Зрителите са категорични, че нито цветовете, нито моделите подхождат на двете дами. Според тях единственото, което са успели да постигнат стилистите им, е да ги направят за смях.

Странните съчетания на цветове и материи им изиграха лоша шега. Вместо да бъдат оригинални, те станаха за смях, категорични са зрителите. Мнението им стана ясно от открития чат към сайта на медията.

Повече от ясно е, че визията на двете водещи не им е по вкуса. Авангардното им облекло прилича повече на дамаска за диван или перде, отколкото на сценичен тоалет, убедени са зрителите пред малкия екран.

В тях вече няма нищо женствено, което да провокира интереса, отбелязва Скандално.нет. Повече от ясно е, че и те самите не се чувстват никак комфортно в тоалетите си.

[caption id="attachment_456826" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова и Алекс Раева станаха за смях[/caption]

Вероятно дизайнер на странните дрехи е Кремена Халваджиян. Половинката на Маги Халваджиян постоянно се появява в такива авангардни тоалети, които са нейно дело.

Още със старта си Х-Фактор предизвика лавина от коментари. Зрителите са озадачени не само от облеклото на двете водещи, но и от неугледния вид на Маги Халваджиян, който и този път очевидно е забравил да приведе в приличен вид косата си.

Люси Дяковска прикова погледите с корема, който показа на сцената. Криско изненада всички с неубедителното си изказване към пълничкото момиче, пише ПИК.