Джъстин Тимбърлейк се похвали с петмесечния сладур Сайлъс! (Снимки)

Гласувайте за статията

Джъстин Тимбърлейк се похвали с порасналия си син Сайлъс в шоуто на Джими Фелън 

Известният певец, актьор и бизнесмен Джъстин Тимбърлейк показа снимки на сина си Сайлъс,  роден на 11  април тази година.  Тимбърлейк е световно име, но според неговите думи най-голямо удовлетворение му носи бащинството.

„Да си родител на  дете е най-истинското и прекрасно нещо“, което може да ти се случи, сподели певецът. Появата на малкия Сайлъс е най-щастливият момент от живота на семейство Тимбърлейк .

На своето гостуване в шоуто на Джими Фелън Тимбърлейк показа няколко фотоса с прекрасния си наследник. На едният Сайлъс е с майка си Джесика Бийл, а на другите два позират син и баща.

Известният изпълнител сподели, че първата дума на малкия сладур е „тати“.  Това му е донесло невероятно щастие и Тимбърлейк разказа, че изключително удоволствие  да се чувстваш родител на малко и сладко създание.

В шоуто Джъстин  и Джими Фелън очароваха зрителите с непрестанните си шеги и най-вече с чудесните си изпълнения на известни рап парчета, сред които и „Let’s talk about sex“.

Припомняме ви, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл сключиха брак през 2012 година в красивата Италия, след продължила пет години връзка.

Носителят на „Грами“ преди пет месеца разкри, че се чувства горд да е баща на момче, защото ще сподели с него любовта си към баскетбола. Джесика и Джъстин заедно избраха името на бебето, като го кръстиха Сайлъс Рандъл, като с това изказват почит към бащата и дядото на певеца.

Противно на холивудските знаменитости Джесика не пожела да разкрие новината, че е бременна. Тя се скри от камерите на папараците и от шумотевиците на звездния хайлайф, като едва през януари Джъстин Тимбърлейк потвърди слуха, че съпругата му е чака дете, като показа фото, на което обсипва с целувки коремчето на Джесика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар